סלט ירקות עם גבינת פנחס

סלט ירקות עם גבינת פנחס

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט ירקות עם גבינת פנחס
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • גמבה אדומה
  • גמבה צהובה
  • גמבה כתומה
  • 2 מלפפונים
  • 2 עגבניות
  • אבוקדו
  • 2 תפו"א
  • זיתים שחורים וירוקים
  • פטריות (איזה סוג שאוהבים) פרוסות ומטוגנות קלות.
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה אדומה מתוקה.
  • אורגנו.
  • קרוטונים.
  • קופסת גבינה בולגרית מלוחה בשם 'פנחס'

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מבשלים את תפו"א  קלות כדי לרכך אותם קצת
2.מטגנים את הפטריות במעט שמן
3.חותכים את הירקות ואת הגבינה.
4.מוסיפים את הפטריות ותפוחי האדמה,
5.מוסיפים קרוטונים לפי עין (יוצא בערך רבע שקית)
6.מתבלים לפי הטעם, מערבבים ומגישים.

דרג: