סלט ירוק עם קוביות סלמון בעישון חם

סלט ירוק ברוטב ויניגרט, משביע בזכות תוספת פילה הסלמון והפטריות, מנה נהדרת לאירוח ערב או כמנה ראשונה לארוחת צהריים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט ירוק עם קוביות סלמון בעישון חם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 דג סלמון בעישון חם של דגי תנובה
  • 1 חבילת עלים ירוקים לסלט
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • לרוטב:
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בן יין
  • קורט סוכר
  • מעט שום טרי קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

הכנה:
1. חותכים את פילה הסלמון לקוביות.
2. פורסים את פטריות השמפיניון לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עם שמן זית עד להזהבה. מצננים מעט.
3. בקערת סלט, מניחים את כל המרכיבים. מערבבים את מצרכי הרוטב ב"שייקר" ומטבלים את הסלט.
4. ניתן לקשט בגרעיני חמניה מקולפים ומוקפצים קלות בשמן זית.
דרג: