סלט ירוק עם פקאן מסוכר

סלט ירוק מרענן, תוספת אגוזי הפקאן המסוכרים מאזנים מעט את חמצמצות הרוטב ויוצרים שילוב מעניין וטעים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף אבי שליסל

דרג:
סלט ירוק עם פקאן מסוכר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת עלי בייבי
  • אגוזי פקאן מסוכר
  • לרוטב:
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס חומץ
  • 2 כפיות חרדל
  • מעט מים
  • קמצוץ סוכר

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד.
2. בקערה גדולה מניחים את עלי הבייבי, יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים היטב.
3. בוזקים מעל העלים את אגוזי הפקאן המסוכרים.
דרג: