סלט ירוק עם פפאיה, אגוזי פקאן וגבינה בולגרית

סלט הכולל אגוזים, פפאיה, גבינה עשירה בסידן וגם שפע של עלים ירוקים רעננים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט ירוק עם פפאיה, אגוזי פקאן וגבינה בולגרית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6-8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חסות (מסוגים שונים) שטופות ומופרדות לעלים
  • 1 פפאיה קטנה בשלה, קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ (או מנגו גדול)
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן
  • 250 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת "פיראוס"
  • לרוטב:
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף מיץ תפוזים
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית חרדל
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

אופן הכנה:

הכנה:
1. קורעים את עלי החסה ומניחים בקערה. מפזרים קוביות פפאיה או מנגו, אגוזי פקאן וגבינה מפוררת.
2. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל.

דרג: