סלט ירוק עם חזה אווז מעושן

סלט ירוק בתוספת נקניק חזה אווז מעושן פריך וקרוטונים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט ירוק עם חזה אווז מעושן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4-5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קופסא עלי בייבי
  • 2 מלפפונים פרוסים
  • 200 גרם נקניק חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
  • מיץ לימון מ-1 לימון
  • 2 כוסות קרוטונים העשויים מלחם לבן או חלה
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מקפיצים במחבת את קוביות חזה האווז עד שהן פריכות.
2. בקערה מערבבים את עלי הבייבי עם המלפפונים, מיץ הלימון והשמן, מתבלים במלח פלפל.
3. מוסיפים את הקרוטונים וחזה האווז ומגישים.
 

דרג: