סלט ירוק ברוטב איטלקי

סלט ירוק ברוטב איטלקי, תוספת מצוינת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט ירוק ברוטב איטלקי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קופסא עלי בייבי
  • 1 ראש חסה אייסברג
  • לרוטב:
  • 1 כוס חומץ יין אדום
  • 1/4 כוס יין אדום
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 1 כוסות שמן
  • 1 גבעול בזיליקום טרי
  • 1 גבעול רוזמרין
  • 1 גבעול מיורן

אופן הכנה:

הכנת הרוטב:
  • מסירים את העלים מגבעולי עשבי התיבול ומניחים בבלנדר.
  • מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב לבלנדר חוץ מהשמן ומערבבים היטב.
  • יוצקים את השמן בזרזיפים לאט לאט עד שהרוטב מקבל סמיכות עדינה.
  • מוציאים ומעבירים לכלי אחסון.
  • משתמשים בכמות הרצויה ושומרים במקום קריר אך לא במקרר.


  • דרג: