סלט ירוק בויניגרט, גרנדין וג'ין עם פירות הדר

סלט חורפי ומרענן בניחוח הדרים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט ירוק בויניגרט, גרנדין וג'ין עם פירות הדר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות תערובת עלי בייבי
  • 1בצל סגול פרוס דק
  • 1 תפוז קלוף חתוך לרצועות
  • 1 קלמנטינה קלופה חתוכה לרצועות
  • 1/2 אשכולית קלופה חתוכה לרצועות
  • 1 כוס עלי תרד חתוכים מאוד גס
  • 4 תותים פרוסים
  • 6 זיתים ביין מגולענים פרוסים
  • 1 כף קוקוס לבן
  • לויניגרט:
  • 1/3 כפית חרדל חלק
  • 1 שן שום קטנה כתושה
  • 1/4 כוס חומץ בן יין אדום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט קטן סוכר לבן
  • 2 כפות גרנדין
  • 3 כפות ג'ין

אופן הכנה:


1. טורפים היטב את חומרי הויניגרט ביחד, ניתן לערבב במעבד מזון.
2. מעבירים לקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט ומעל יוצקים מהויניגרט, מפזרים מעל את הקוקוס ומגישים.

 
דרג: