סלט יווני

אחד הסלטים היותר אהובים במטבח הישראלי, סלט ירקות קצוץ בתוספת גבינה בולגרית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט יווני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 עגבניות
  • 4 מלפפונים
  • 1 בצל יבש
  • 150 גרם גבינה בולגרית
  • 10 זיתים שחורים
  • 2 כפות שמן זית
  • זעתר
  • פלפל
  • מלח
  • מיץ לימון

אופן הכנה:

הכנה:
1. חותכים את העגבניות, המלפפונים והבצל לחתיכות בינוניות.
2. מוסיפים את הזיתים השחורים ואת הגבינה הבולגרית, מוסיפים 2 כפות שמן זית.
3. מתבלים עם קצת פלפל וקצת מלח, ניתן גם להוסיף זעתר למי שאוהב.




 

דרג: