סלט יווני רענן

מי לא אוהב סלט יווני? פתרון מהיר ועשיר לארוחת ערב קייצית

מאת: עורך שף לבן

דרג:
סלט יווני רענן
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 עגבניות, פרוסות.
  • 2 פלפלים מתוקים, פרוסים לטבעות.
  • 2 מלפפונים, פרוסים על קליפתם.
  • 2 בצלים סגולים או יבשים, חתוכים לפלחים.
  • 150 גרם זייתים שחורים מזן קלמטה.
  • 300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות.
  • חצי כוס פטרוזילייה, קצוצה.
  • 2 כפות טימין טרי, קצוץ.
  • מלח ופלפל שחור, גרוס.
  • חומץ או מיץ לימון.
  • חצי כוס שמן זית.

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. שמים בקערת הגשה את העגבניות, הפילפלים, המלפפונים והבצלים, ומערבבים.
2. מפזרים מעל את הזיתים, ושמים את קוביות הגבינה על הירקות וביניהם.
3. מתבלים בפטרוזילייה, בטימין, במלח ופלפל, ןיוצקים מעל את החומץ או מיץ הלימון ושמן הזית.
משהים ל10 דקות. מגישים עם לחם כפרי.

דרג: