סלט יווני

סלט קלאסי, מזין, צבעוני וטעים שכולם אוהבים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט יווני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 עגבניות
  • 2 מלפפונים
  • חצי כוס זיתים שחורים
  • 150 גרם גבינת פטה
  • רבע כוס שמן זית (מומלץ מעודן)
  • מיץ מלימון אחד
  • מעט מלח
  • מעט פלפל (שחור חריף)
  • זעתר (אפשרי)
  • ביצה קשה (אופציונלי)
  • טונה (אופציונלי)
  • תירס (אופציונלי)

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1.חותכים את הירקות לחתיכות גדולות.
2. מגלענים את הזיתים.
3.חותכים את הגבינה לריבועים קטנים.
4.מניחים הכל בקערה גדולה, מוסיפים את שמן הזית ושאר התבלינים ומערבבים היטב.
5. ניתן להוסיף: ביצה קשה, טונה, תירס וזעתר, לפי הטעם.
דרג: