סלט חקלאים

סלט מיוחד ומרשים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ניר צוק

דרג:
סלט חקלאים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 גביעי שמנת של פעם 27%
  • 1 בצל סגול גדול (חתוך לקוביות גסות)
  • 2 מלפפונים קטנים חתוכים לטבעות
  • 20 זיתים סורים מגולענים וקצוצים
  • 4 צנוניות טריות חצויות ופרוסות דק
  • 2 פיתות טריות חתוכות לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • כפית זעתר
  • כף פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הסלט פרט לשמן הזית, הזעתר והפטרוזיליה.
2. מחלקים לקעריות הגשה.
3. יוצקים מעל את השמן זית, מפזרים את הזעתר והפטרוזיליה הקצוצה.
4. ניתן להכין את הסלט כ-3 שעות מראש ולקראת ההגשה להוסיף את הפיתות.
 

דרג: