סלט חצילים קלויים

סלט חצילים שנחטף מהשולחן! מתאים כתוספת לארוחה או כממרח לכריך

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ספיר רפאל

דרג:
סלט חצילים קלויים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 חצילים
  • 4 שיני שום
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף שמן זית
  • לימון אחד סחוט

אופן הכנה:

1. קולים את החצילים בתנור כחצי שעה על חום גבוה.
2. מוציאים את החצילים מהתנור,חותכים אותם לחצי ומוציאים עם כף את התוכן.
3. מרסקים את החצילים בעזרת מרסק (המרסק של התפוחי אדמה לפירה).
4. מוסיפים לחצילים את שאר החומרים ומערבבים היטב, אפשר להוסיף גם מיונז או טחינה לא חובה. שמים בתוך קופסא או צנצנת ומכניסים למקרר.


 
דרג: