סלט חסה עם אבוקדו וקרוטונים מקמח מלא

סלט חסה עם אבוקדו וקרוטונים מקמח מלא, סלט מיוחד וטעים לאוהבי האבוקדו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט חסה עם אבוקדו וקרוטונים מקמח מלא
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 14 עלי חסה גדולים
  • חצי אבוקדו גדול חתוך לקוביות
  • 2 פרוסות לחם מקמח מלא (רצוי לחם תוצרת בית)
  • שן שום קלופה
  • מעט שמן זית
  • מיץ של חצי תפוז קטן
  • 10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. שוטפים את עלי החסה וקורעים אותם בידיים .
2. קולים את הלחם בטוסטר- אובן עד שיהיה יבש מאוד ( כמו להכנת פירורי לחם) מוציאים את פרוסות הלחם ומשפשפים אותן בשן השום כאשר הן עדיין חמות
( אפשר רק מצד אחד ) .
3. חותכים את הפרוסות לקוביות .
4. מערבבים את עלי החסה , האבוקדו , הקרוטונים והעגבניות , יוצקים מעל את מיץ התפוז והשמן ומערבבים שוב.
דרג: