סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור

עוגיות מעוצבות שישמחו לבב

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 7 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חסה ערבית מופרדת לעלים
  • 2 ראשי אנדיב מופרדים לעלים
  • 2 תפוזים מופרדים לפילטים (פלחי פרי ללא קליפה דקה)
  • גבינת "גליל-רוקפור" של "תנובה"
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן שבורים גס
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית דבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

הכנה
1. קורעים את עלי החסה ומניחים בקערה.
2. חוצים כל עלה אנדיב לרוחבו ומוסיפים לקערה. מפזרים מעל את פלחי התפוזים, פירורי גבינת רוקפור והאגוזים.
3. מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
 

דרג: