סלט חם של שרי, מוצרלה ועשבי תיבול

סלט חם ומיוחד שיהפוך לשיחת הערב

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט חם של שרי, מוצרלה ועשבי תיבול
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 סלסלת שרי קטנות או בינוניות
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 5 עלי בזיליקום
  • 2 ענפי טימין טרי מפורקים לעלים
  • 1/2 כפית חומץ בלסמי
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס גבינת מוצרלה של תנובה מגוררת גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.
2. שוטפים את העגבניות היטב ומיבשים.
3. מעבירים את העגבניות לתבנית ובוזקים מעליהן מלח גס, קורט קטן פלפל שחור גרוס, חצי כפית חומץ בלסמי, עלי הטימין, 5 עלי בזיליקום חתוכים גס ומעל 2 כפות שמן זית.
4. מערבבים היטב ומעבירים לתנור לצלייה עד לריכוך קל (כ-15-10 דקות לערך). מערבבים כל כמה דקות עם כף שטוחה.
5. מפזרים את המוצרלה המגוררת מעל ומחזירים לתנור לעוד כמה דקות של השחמה.
6. מגישים פושר עם בגט טרי.
 

דרג: