סלט חם של פסטרמה הודו ושעועית ירוקה

סלט טעים חם ומשביע שיהפוך את השולחן לחגיגה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
סלט חם של פסטרמה הודו ושעועית ירוקה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית שעועית ירוקה חתוכה של סנפרוסט
  • 5 פרוסות פסטרמה הודו בדבש של טירת צבי , חתוכות לרצועות
  • 2 שיני שום, כתושות וקצוצות דק
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית שמן סומסום
  • 2 כפות זרעוני סומסום, קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
  • מלח ים, לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. במחבת עמוקה, מניחים את השעועית הירוקה החתוכה, כשהיא קפואה ומכסים. מניחים מעל להבה בינונית ומאדים עד שהשעועית עשויה, כ -10 דקות.
2. מוסיפים כף שמן ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את שיני השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הסויה, שמן הסומסום, רצועות הפסטרמה וזרעוני הסומסום ומערבבים היטב. מקפיצים במחבת כדקה לפני שמעבירים לצלחת הגשה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
 
דרג: