סלט וולדורף מיוחד

סלט לט"ו בשבט

מאת: חגית מור

דרג:
סלט וולדורף מיוחד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 תפוחי עץ גרנד סמיט
  • 1 גבעול סלרי
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/2 כפית סוכר
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 1/4 כוס צימוקים
  • 5 תמרים קצוצים גס
  • 5 תאנים מיובשות קצוצות
  • מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. חוצים את תפוחי העץ ומגלענים, לא מקלפים, חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומניחים בקערה.
2. פורסים את גבעול הסלרי לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מוסיפים לקערה.
3. חוצים את אגוזי המלך והפירות היבשים ומוסיפים לקערה.
3. מערבבים בקערה נוספת את המיונז, מיץ הלימון והסוכר, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, יוצקים על התערובת ומערבבים.
 

דרג: