סלט גרוזיני

סלט גרוזיני

מאת: בני אפרמיאן \

מקור מתכון: השף בני אפרמיאן

דרג:
סלט גרוזיני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 עגבניות
  • 4 מלפפונים
  • מעט פטרוזילה לפי הטעם שלכם
  • חצי לימון טרי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בצל
  • שמן סויה {אפשר גם שמן זית במקום}

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות או לפלחים.
2. מוסיפים את הפטרוזיליה.
3. סוחטים את החצי לימון הטרי, מוסיפים מלח+פלפל שחור. אם אוהבים מוסיפים בצל ושמן רגיל או זית.

דרג: