סלט גזר וכרוב עם פלפל בלימון ושורש פטרוזיליה

הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה: סלט אבוקדו, סלט ירוק, סלט חסה, סלט יווני, סלט פירות ועוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט גזר וכרוב עם פלפל בלימון ושורש פטרוזיליה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 סועדים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 כרוב לבן בינוני
  • 1 גזר גדול, קלוף
  • 1 פלפל אדום גדול
  • 1 חופן בינוני של עלי סלרי טריים
  • 1/4 שורש פטרוזיליה בינוני, קלוף ושטוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות לימון טרי
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרוב לרצועות בינוניות.
2. מגרדים את הגזר בפומפייה גסה, חותכים את הפלפל לקוביות בינוניות.
3. חותכים את עלי הסלרי לרצועות גסות, מגרדים את שורש הפטרוזיליה בפומפייה דקה.
4. מעבירים את הירקות לקערה ומתבלים ב-2 קורט מלח, קורט פלפל שחור, מיץ הלימון ושמן הזית.
5. מערבבים היטב ומעבירים למקרר לשעתיים, מערבבים מידי פעם.

דרג: