סלט ביצים ותירס

שפית ליטל ארזי משתפת אותנו במתכון עשיר לסלט ביצים ותירס קר. ארוחה שלמה בכריך

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שפית ליטל ארזי \

צילום: שפית ליטל ארזי \

עיצוב: שפית ליטל ארזי

דרג:
סלט ביצים ותירס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים קשות קצוצות גס
  • 250 גרם תירס "סנפרוסט" מבושל לפי הוראות יצרן
  • חופן ארוגולה קצוצה
  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 כף רוטב צ'ילי חריף
  • מלח
  • 2 כפות גרעיני דלעת
  • 2 כפות צנוברים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
א. מיונז מתובל- מערבבים בקערה את המיונז, לימון, הצ'ילי החריף ומלח.
ב. קולים את גרעיני הדלעת והצנוברים על מחבת יבשה וחמה, עד שהגרעינים מתפצפצים.
ג. הרכבה- בקערה עמוקה, מערבבים את הביצים, התירס, הארוגולה והמיונז המתובל, מפזרים מעל את גרעיני הדלעת והצנוברים
דרג: