סלט אפונה עדינה

אפונה עדינה היא בעלת מראה אסתטי וחביב ומתאימה מאוד לאירוח. מתכון לסלט אפונה עדינה עם שום ובצל שיכול להוות תוספת נהדרת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט אפונה עדינה
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 6-8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (600 גרם) אפונה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1 כוס (120 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • מיץ מלימון בינוני
  • 1 כוס תערובת עשבי תיבול: נענע, בזיליקום, כוסברה, קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

1. מבשלים את האפונה העדינה לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה.
2. מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3. מוסיפים את השום והאפונה ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
4. מסירים מהלהבה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים בעדינות. ניתן להגיש חם או קר. לארוחה חלבית מומלץ להוסיף 100 גרם גבינת פרמזן חתוכה לפרוסות דקיקות (באמצעות קולפן).
דרג: