סלט אטריות אורז בגבינה וסויה

סלט אטריות אורז בגבינה וסויה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט אטריות אורז בגבינה וסויה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 0.33 חבילת אטריות אורז דקות
  • לרוטב:
  • 1.5 כף רוטב סויה
  • 1 כפית שמן סומסום
  • מלח
  • שמן זית
  • 0.5 כפית ג'ינגר כתוש
  • 2 כפות בוטנים גרוסים
  • 2 שיני שום חתוכות דק מאוד
  • 2 כפות אפונה ירוקה מיובשת (להשיג בפיצוציות)
  • 100 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן ,מפוררת ביד
  • 1 כפית חומץ אורז
  • 1 כפית סוכר לבן
  • 3 ענפי בצל ירוק חתוך דק ואלכסוני

אופן הכנה:


1. משרים את אטריות האורז במים רותחים למשך 3 דקות(הזמן עשוי להשתנות לפי סוג האטריות).
2. מסננים ומקררים מתחת זרם מים קרים ומעבירים למסננת. מיבשים ומעבירים לקערת ערבוב.
3. מעבירים לקערית את חומרי הרוטב למעט הבצל והאפונה, טורפים היטב. הטעם צריך להיות חזק ודומיננטי.
4. יוצקים את הרוטב על אטריות האורז, מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
5. מעבירים לקערת ההגשה ומפזרים מעל את האפונה והבצל הירוק
 

דרג: