סלט אבטיח וגבינה בולגרית ברוטב אשכוליות

סלט אבטיח וגבינה בולגרית ברוטב אשכוליות, ישראל ובולגריה מתאחדות בעזרת האבטיח והגבינה הבולגרית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט אבטיח וגבינה בולגרית ברוטב אשכוליות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קערה בינונית עם קוביות אבטיח בגודל של 1.5 ס"מ
  • 1 חב' גבינת בולגרית מעודנת 9%
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
  • לרוטב האשכוליות:
  • 1/2 כוס פיסטוקים
  • 1/2 כוס מיץ אשכוליות טריות
  • 6 עלי נענע
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

1. את הבולגרית חותכים כגודל קוביות כגודל האבטיח
מכינים את הרוטב:
2. טוחנים את חומרי הרוטב למעט שמן הזית במעבד מזון למרקם מעט גס.
3. לאחר טחינה קלה מוסיפים את 2 כפות שמן הזית אחת אחת בזליפה.
4. יש להקפיד שהפיסטוקים יהיו טחונים גס.
מרכיבים את הסלט:
1. מוסיפים אל האבטיח את הבולגרית בליווי הפטרוזיליה ו-4-5 כפות מרוטב האשכוליות והפיסטוקים.
2. מערבבים קלות.
3. מגישים קר.

דרג: