סלט אבוקדו מכסיקני עם טוסט גבינה

ארוחת ערב בנוסח מקסיקני

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט אבוקדו מכסיקני עם טוסט גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לסלט אבוקדו
  • 5 אבוקדו בשלים
  • 2 עגבניות בינוניות
  • 6 שיני שום כתושות
  • 1/2 פלפל צ'ילי קצוץ דק מאוד
  • 1/2 כוס פטרוזיליה
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • לטוסט גבינה
  • 12 פרוסות באגט
  • 12 פרוסות גבינת קולאז' פרומעז
  • 6 פלפלים חריפים ( צ'ילי ) מטוגנים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. קולפים את האבוקדו, מסירים את הגלעין ומועכים למחית גסה.
2. מעבירים לקערה, חוצים את העגבניות מוציאים את המיץ והגרעינים וקוצצים דק.
3. מוסיפים לקערה יחד עם השום, הפלפל צ’ילי פטרוזיליה, בצל ירוק, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.
4. מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ).
5. מסדרים בתבנית את פרוסות הבאגט ומעליהם את גבינת העיזים ואופים עד להזהבה.
6. מסדרים את הטוסטים מעל הסלט ומעליהם את הפלפל המטוגן.
 

דרג: