סלט אבוקדו ועגבניות שרי

סלט עם אבוקדו, עגבניות, פלפלים וגבינה שיהפוך את הארוחה לחגיגה.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: השף אבי שליסל

דרג:
סלט אבוקדו ועגבניות שרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לסלט
  • 4 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות
  • סלסלת עגבניות שרי כ 1/4 ק”ג חצויות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 4 בצלצלים ירוקים קצוצים לטבעות
  • 50 גרם שומשום קלוי
  • 1 מיכל של גבינה בולגרית קוביות
  • לרוטב
  • 1/8 כוס חומץ בלסמי
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים פרט לרוטב שאותו מערבבים סמוך ביותר להגשה.
2. מגישים עם טוסט מרוח בחמאה ושום.
דרג: