סירות קישואים חגיגיות

סירות קישואים רכות וטעימות שמתאימות גם לילדים ופעוטות. מנה נהדרת להגשה כחלק מארוחת החג

מאת: הודיה הורוביץ

דרג:
סירות קישואים חגיגיות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 קישואים בינוניים
  • 1 בצל
  • 1 גביע קוטג' 5 %
  • 50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • כף שמן
  • מלח ופלפל

אופן הכנה:

אופן ההכנהף

1. מבשלים את הקישואים במעט מים עם מלח עד שהם רכים אך לא מידי.
2. חוצים את הקישוא לאורך כך שמכל קישוא יצאו 2 "סירות". בעזרת כף מוציאים לקערה את תוכן הקישוא ובתבנית מסדרים את 8 הסירות שהתקבלו.
3. מחממים במחבת כף שמן ומטגנים את הבצל מוסיפים פנימה את רסק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
4. מערבבים את הרוטב יחד עם תוכן הקישוא ששמרנו בצד ומוסיפים גביע קוטג' משפרים תיבול. ממלאים את הסירות בתערובת ומפזרים 5. מעל גבינת פרמזן מגורדת ואופים כ- 15 דקות על חום בינוני.


 

דרג: