• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים נוספים
  • פסטיבל יווני
  • סירות אבוקדו עם סלסת עגבניות ובולגרית
ספריית-השף
  • לחמניות יוגורט במילוי מנגולד וצפתית
  • מליצנופיתה - מאפה פילו עם חצילים, פלפלים ופרוסות בולגרית
  • עוגה מלוחה של יוגורט עם פלפלים, חצילים ואורגנו
  • סלט קייל נקטרינה ופירורי פטה
  • לחמניות יוגורט במילוי מנגולד וצפתית
  • מליצנופיתה - מאפה פילו עם חצילים, פלפלים ופרוסות בולגרית
  • עוגה מלוחה של יוגורט עם פלפלים, חצילים ואורגנו
  • סלט קייל נקטרינה ופירורי פטה

סירות אבוקדו עם סלסת עגבניות ובולגרית

אבוקדו כמו שמעולם לא טעמתם! מנה מקורית וטעימה במיוחד המוגשות עם סלסת עגבניות

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמי אבליוביץ' \ צילום : אסף אמברם
דרג:
סירות אבוקדו עם סלסת עגבניות ובולגרית
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 6
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 350 גרם עגבניות שרי מכל הצבעים
  • 1 כף שמן זית
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חצי קופסה (125 גרם) גבינה בולגרית 16% שומן במרקם מעודן, מפוררת או חתוכה לקוביות קטנות
  • 3 אבוקדו בשלים, חצויים לאורך וללא הגרעין
  • שמן זית
  • 2 לימונים סחוטים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לסלסת עגבניות:
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • 1 פלפל חריף, ללא הגרעינים (לא חובה)
  • 1 צרור עלי כוסברה

איך מכינים:


1.      להכנת הסלסה: מניחים במעבד מזון את השום, בצל ירוק, פלפל חריף וכוסברה (אם משתמשים) ומעבדים לתערובת קצוצה. מוסיפים את העגבניות ומעבדים בפולסים לקיצוץ גס. מסננים את התערובת ומעבירים לקערה.


2.      מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להכין את הסלסה יום קודם ולשמור במקרר.


3.      להכנת חצאי האבוקדו: מחממים מחבת פסים מעל להבה בינונית. מברישים את חצאי האבוקדו עם שמן זית, סוחטים מעל את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. כשהמחבת חמה מניחים את חצאי האבוקדו כשצידם החתוך פונה כלפי מטה וצולים כ-5 דקות, עד שהם מקבלים סימני צריבה.


4.      מניחים במרכז כל אבוקדו כף גדושה של הסלסה ומפזרים מעל קוביות של פיראוס בולגרית. מגישים מיד.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing