כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
אבוקדו כמו שמעולם לא טעמתם! מנה מקורית וטעימה במיוחד המוגשות עם סלסת עגבניות
1. להכנת הסלסה: מניחים במעבד מזון את השום, בצל ירוק, פלפל חריף וכוסברה (אם משתמשים) ומעבדים לתערובת קצוצה. מוסיפים את העגבניות ומעבדים בפולסים לקיצוץ גס. מסננים את התערובת ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להכין את הסלסה יום קודם ולשמור במקרר.
3. להכנת חצאי האבוקדו: מחממים מחבת פסים מעל להבה בינונית. מברישים את חצאי האבוקדו עם שמן זית, סוחטים מעל את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. כשהמחבת חמה מניחים את חצאי האבוקדו כשצידם החתוך פונה כלפי מטה וצולים כ-5 דקות, עד שהם מקבלים סימני צריבה.
4.
מניחים במרכז כל אבוקדו כף גדושה של הסלסה ומפזרים מעל קוביות של פיראוס
בולגרית. מגישים מיד.