סיגרים פיקנטיים במילוי שלל גבינות לחנוכה

סיגרים פיקנטיים במילוי שלל גבינות לחנוכה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: יאיר פנחסוב

דרג:
סיגרים פיקנטיים במילוי שלל גבינות לחנוכה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצים טרופות קל
  • 250 גר' גבינת ריקוטה
  • 250 גר' גבינת מוצרלה מגורדת
  • 0.5 כפית אורגנו יבש
  • 0.5 כפית מלח
  • 0.125 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית צ'ילי יבש
  • 18 עלי סיגרים
  • מעט שמן לטיגון
  • גבינת פרמזן מגורדת להגשה

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1.מערבבים את הביצה, גבינת הריקוטה, המוצרלה האורגנו, הצ'ילי, המלח והפלפל בקערה. 
2.מניחים עלה סיגרים על משטח העבודה ומרטיבים את השוליים במעט מים, 
3.מניחים כמות של 2 כפות מתערובת הגבינות במרכז העלה ומשטחים מעט, מקפלים את השוליים משני צדדים ועליהם מגלגלים את השוליים הנותרים, מתקבלת מעטפה סגורה. 
4.מחממים שמן במחבת בגובה 1 ס"מ ומטגנים מכל צד עד להשחמה קלה, מוציאים על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן. 
5.מגישים חם ומפזרים מעט גבינת פרמזן מעל.   

דרג: