סטייק מושרה ביין ופירות יבשים

סטטיק צלוי טעים לארוחה משביעה

מאת: לירן באומה

דרג:
סטייק מושרה ביין ופירות יבשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מחבת מרובע

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 חתיכות סטייק במשקל 250 גרם כל אחד
  • 2 כוסות יין רוזה אדום חצי יבש
  • שלוש כפות חומץ בלסמי
  • 5 שזיפים חתוכים לרצועות
  • חצי כוס צימוקים
  • 3/4 כפית כורכום
  • 3/4 כפית פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם

אופן הכנה:

הכנה:
1. מערבבים את כל המוצרים היטב ואז שמים להשרייה כשעתיים.
2. לאחר מכן צולים את הסטייקים על מחבת צלייה (מחבת המרובע עם הפסים).
3. בשארית הרוטב אפשר להוסיף קמח ושמנת צמחית על שנהיה סמיך.
4. הולך מצויין עם אורז צהוב או תפו"א צלוי בנייר כסף.
דרג: