סטייק במרינדת ברביקיו

סטייק במרינדת ברביקיו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סטייק במרינדת ברביקיו
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי (250-300 גר' כל אחד)
  • רכיבים למרינדה:
  • 4 כפות גדושות קטשופ טבעי או חריף
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 שן שום גדולה כתושה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל רכיבי המרינדה לתערובת אחידה.
2. טובלים את הסטייקים במרינדה משני הצדדים ומשרים למשך שעה אחת לפחות.
3. לטיגון : מוזגים כ 2 כפות שמן למחבת חם (רצוי במחבת עם תחתית עבה) ומטגנים למידת ההכנה הרצויה בהתאם לטבלת הטיגון.
4. לצלייה על האש : מניחים את הסטייק על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה הופכים את הסטייק מצד לצד מס' פעמים. חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.
5. בוזקים מעט מלח גס מעל הסטייק מייד בתום הצלייה/הטיגון.
6. מגישים חם.

דרג: