סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול

סטייק אנטריקוט על הגריל בטעם מעושן נפלא

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי "אדום אדום" (250-300 גר' כל אחד)
  • רוזמרין טרי
  • טימין טרי
  • מיורן טרי
  • ענפי גפן טריים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח גס

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת.
2. מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות.
3. מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים. הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש.
4. בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס.
5. מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום. צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט. 
ניתן ומומלץ להכין גם מנתחים סינטה (סירליון), שייטל (RUMP).

 
דרג: