סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול

מנה בשרית עסיסית ועשירה, תהווה את המנה העיקרית על כל שולחן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סטייק אנטריקוט בעשן ועשבי תיבול
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 סטייקים (600 גרם בערך) אנטריקוט
  • צרור עשבי תיבול טריים, רצוי מעורבים: רוזמרין, טימין, מיורן, ואפילו ענפי גפן.
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח גס

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת. מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות.
2. מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים.
3. הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש. בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס.
4. מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום. צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט. הבשר יקבל טעם מעושן נפלא.
דרג: