סחלב

מושלם לחורף קר, גם הילדים יאהבו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סחלב
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות /גביעים אישיים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קוקוס טחון
  • פיסטוקים קצוצים
  • 1 ליטר חלב
  • 2 כפיות סחלב טחון, או 2 כפות עמילן תירס
  • 3-5 כפות סוכר
  • 2 כפיות מי ורדים או מי הדרים
  • להגשה:
  • קינמון טחון

אופן הכנה:


1. שומרים חצי כוס חלב בכוס, ואת השאר מרתיחים.
2. מוסיפים לחלב הקר את אבקת הסחלב או את עמילן התירס ומערבבים היטב. מוודאים שאין גושים.
3. מוסיפים את התערובת לחלב הרותח וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, עד שמתקבל מרקם סמיך.
4. מוסיפים סוכר ומי ורדים או מי הדרים.
5. מגישים חם בספלים ומוסיפים קינמון, קוקוס ופיסטוקים.

דרג: