סורבה מפירות טרופיים

סורבה מפירות טרופיים עם פטנט - במקום מכונת גלידה, משתמשים בקוביות קרח

מאת: זמירה בלולו

דרג:
סורבה מפירות טרופיים
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 גרם פרות טרופיים
  • 100 גרם פנים הפסיפלורה ללא גרעינים
  • 100 גרם מנגו
  • 100 גרם ליצ'י
  • 100 גרם פטל טרי או קפוא
  • 10 כפות אבקת סוכר
  • מיץ מלימון אחד
  • חצי כוס מים חמים
  • יוגורט איזה שאוהבים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. ממיסים את הסוכר במים החמים.
2. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הפרי ומסננים.
3. מערבבים היטב את הפירות הטחונים עם הסוכר המומס והלימון.
4. פטנט למי שאין מכונת גלידה, לוקחים קערה גדולה עם קוביות קרח, ובתוך הקערה הזו שמים את הקערה עם הפירות הטחונים. ממשיכים לערבב עד שהפנים נהפך לברד. אפשר לערבב עם היוגורט ולהגיש מיד, ואפשר להקפיא ולהגיש על מצע של יוגורט.
5. ניתן להוסיף סילאן או דבש, ואפשר להגיש על וופל בלגי עם שוקולד מומס.

דרג: