סופלה שוקולד

סופלה שוקולד חם

מאת: ירדן מכפש

דרג:
סופלה שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8 מנות/ 8 כלי קוקוט

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם חמאה
  • 7 ביצים
  • כוס סוכר
  • 250 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים את הסוכר והביצים יחד מהר במיקסר
2. מוסיפים את החמאה עם השוקולד.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
4. אופים בחום של 160 מעלות כ-12 דקות.
דרג: