סופלה שוקולד

סופלה שוקולד ממכר ב10 דקות!

מאת: שיר אלגום

דרג:
סופלה שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות\6תבניות מאפינס קטנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם שוקולד מריר נשובח
  • 150 גרם חמאה "תנובה"
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • חצי כוס סוכר
  • 0.25 כוס קמח
  • חבילת שוקולד לבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור 
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלה בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!

*אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).
דרג: