סופלה שוקולד חם

קינוח אישי מתוק, מלא בשוקולד, שמתאים לפגישה בשניים או לפינוק חמים בערב קר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סופלה שוקולד חם
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: מנה 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 120 גרם חמאה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 ביצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור בחום של 180 מעלות.

2. ממיסים את השוקולד בסיר אדים כפול, מוסיפים את החמאה ומקציפים.
מוסיפים באיטיות תוך ערבוב את הקקאו.

3. מפרידים את הביצים. מקציפים את החלמונים ( הצהוב ) ומוסיפים לשוקולד.

4. מקציפים את החלבונים, (מוסיפים את אבקת הסוכר ברגע שמתחיל להיווצר קצף), מקפלים את הקצף לתוך השוקולד.

5. מוזגים את הבלילה לקעריות אישיות חסינות אש משומנות ומקומחות בסוכר ומכניסים אותן לתנור לכ20 דקות עד שהסופלה הפך פריך מבחוץ.

*ניתן לפזר מעט אבקת סוכר מעל. להגיש מיד

דרג: