סופלה שוקולד

מתכון פשוט וקל לעוגות שוקולד אישיות

מאת: איילת לוי

דרג:
סופלה שוקולד
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 4 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס קמח
  • 2-3 חלמונים
  • 2-3 ביצים מעורב (גודל 2)
  • תבניות סיליקון או נייר למאפינס קוטר 8

אופן הכנה:

הכנס לסיר את כמות השוקולד הנדרשת והנח על סיר עם מים חמים השאר על הגז, ערבב תוך כדי מדי פעם, עד להמסה מלאה של השוקולד.
הכנס לסיר את כמות החמאה הנדרשת והמס על הגז עד להמסת החמאה.
הכנס מיקסר את החמאה המומסת והשוקולד המומס, ערבב במהירות 3, הוסף את כמות הסוכר הנדרשת וערבב.
הוסף את הביצים המעורב והצהוב והמשך לערבב במהירות 3 כ- 30 שניות.
הוסף את הקמח והמשך לערבב עד לקבלת מסה אחידה.

אפייה : בחום 200 מעלות. 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.
דרג: