סופלה אישי של גבינות, זוקיני וטימין

סופלה גבינות אישי

מאת: לאה שקורי

דרג:
סופלה אישי של גבינות, זוקיני וטימין
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 6 מנות/ 6 תבניות סופלה אישיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פירורי לחם ,לציפוי
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 זוקיני קטנים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 ביצים ,מופרדות
  • גליל גבינת "פרומעז" של תנובה
  • 100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
  • 6 גבעולי תימין

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה [200 צ] משמנים את התבניות ומצפים בפירורי לחם.
2. ממיסים במחבת את החמאה בשמן ,ומטגנים את קוביות הזוקיני עד שיזהיבו ויתרככו, בוחשים מדי פעם.
3. שמים בקערת המערבל את החלמונים ומקציפים 3 דקות, מוסיפים הגבינות ומקציפים עוד 2 דקות.
4. מוסיפים את השמנת, הטימין ומקציפים דקה, מוסיפים את הזוקיני, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
5. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הזוקיני.
6. יוצקים את התערובת לתבניות עד 3/4 מהגובה ומסדרים את התבניות בתבנית התנור, מקשטים את הסופלה בפרמזן ועלי הטימין ואופים 15-12 דקות עד שהסופלה יתפח ויזהיב.

דרג: