סופגניות

סופגניות קלילות

מאת: חן מדמוני

דרג:
סופגניות
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ק"ג קמח
  • 85 גרם מרגרינה רכה
  • 2/3 כוס סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 20 גרם שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • כוס וחצי מים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים במעבד מזון (עם להב מתכת) את כל החומרים, כ-8-10 דקות עד לקבלת תערובת בצק אחידה ולא דביקה.
2. משאירים את הבצק בקערת המעבד, מכוסה בניילון עוד כ-15 דקות עד להכפלת נפחו.
3. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים יפים. את הכדורים מניחים על תבנית משומנת היטב במרווחים של 8 ס"מ זה מזה וממתינים לתפיחתם עד לקוטר של 10 ס"מ.
4. מחממים שמן ל-150 מעלות בכלי עמוק ומטגנים את הסופגניות, כ-6 דקות מכל צד ומוציאים.
5. מומלץ להזליף את המילוי בסופגניה בעודה חמה.

 
דרג: