סופגניות קלאסיות מהירות הכנה

סופגניות קלאסיות מהירות הכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סופגניות קלאסיות מהירות הכנה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10-20 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2.5 כוסות (350 גרם) קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי יוגורט "תנובה" 3%
  • 0.25 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • שמן לטיגון עמוק
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבלים יחד את כל החומרים לקבלת בצק אחיד.
2.מכסים את הקערה במגבת מטבח ומניחים לבצק לתפוח מעט. בינתיים מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
3.בעזרת שתי כפות מעבירים נטיפי בצק אל השמן החם.
4.מטגנים את הסופגניות משני הצדדים שיזהבו יפה.
5.מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
6.מגישים עם אבקת סוכר

דרג: