כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
איך הופכים את הסופגניות למעדן מפנק? מגישים אותן עם יולו שוקולד לבן בטעם קרם פטיסייר ופטל.
1. מחממים שמן לטיגון עמוק.
2. בקערה גדולה מערבלים יחד בלילה לסופגניות, קמח, ביצים וסוכר. מוסיפים את האוכמניות ברגע האחרון, ממש לפני הטיגון, ומערבבים בזהירות.
3. בודקים שהשמן חם דיו (מנטפים מעט מהתערובת – אם עולות בועות רבות, השמן חם דיו). יוצקים כפות מהבלילה לשמן החם (נעזרים בכף נוספת כדי להחליק את התערובת לתוך השמן, או משתמשים בכף קפיצית קטנה בקוטר 4 או 3 ס"מ). מטגנים במשך כ־2 דקות מכל צד עד שהסופגניות מקבלות גוון שחום יפה. מנמיכים את הלהבה אחרי מחזור הטיגון הראשון, כדי להבטיח שהסופגניות לא ישחימו מהר מדי, לפני שהפנים עשוי.
4. מוציאים את הסופגניות מהשמן בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג. מספיגים 4-3 דקות. בוזקים אבקת סוכר. מגישים את הסופגניות כשהן חמות או פושרות בלוויית קערית של יולו שוקולד לבן בטעם קרם פטיסייר ופטל לטבילה או ליציקה על הסופגניות.