סופגניות יוגורט ממולאות בפרי וקינמון

בצק סופגניות שמתאים לעטוף בו פרוסות פירות: תפוח, אגס, בננה וכדומה או להכנת סופגניות ללא מילוי

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דליה "פירגה" כהן

דרג:
סופגניות יוגורט ממולאות בפרי וקינמון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 20 סופגניות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 1 גביע יוגורט
  • 3 כפות חלב
  • 1/4 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס סוכר
  • קינמון טחון
  • תמצית וניל

אופן הכנה:

הכנה:
1. מכניסים למיקסר: 2 כוסות קמח, שקית אבקת אפיה, יוגורט, 3 כפות חלב, 1/4 כוס שמן, 3 ביצים, 1/4 כוס סוכר, קינמון ותמצית וניל. מערבים לעיסה אחידה.
2. טובלים את פרוסות הפרי בעיסה ומנערים קלות.
3. מטגנים בשמן עמוק מ-2 הצדדים עד להזהבה ומגישים עם אבקת סוכר.

דרג: