סופגניות גבינה - פפנש

סופגניות ממש טעימות במילוי גבינה, טוויסט לחג החנוכה

מאת: עורך שף לבן \

מקור מתכון: יהודית מיכאלי ממסעדת מיכאלי ברישפון

דרג:
סופגניות גבינה - פפנש
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 12 סופגניות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 600 גר’ גבינה כחושה
  • 200 גר קמח
  • 1 כף סולת
  • ½ כפית מלח
  • 75 גר’ סוכר
  • 6 ביצים
  • 75 מ"ל חלב פושר
  • 20 גר’ שמרים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף גרידת לימון
  • 1 כף רום או ברנדי
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים גבינה עם קמח, סולת,מלח, חלמוני הביצים, רום וגרידת הלימון.
2. ממיסים את השמרים וסוכר הוניל בחלב פושר ומערבבים לתערובת אחידה
3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה
4. מאחדים את כל החמרים לעיסה ומשהים ל-60 דקות מחוץ למקרר
5. בידיים לחות מגלגלים כדורים בגודל קלמנטינה, יוצרים שקע במרכז ומניחים בזהירות בסיר עם השמן. מטגנים בשמן פושר (אם השמן יהיה חם מדי הסופגניות לא תתבשלנה במרכז) והופכים מצד לצד מדי חצי דקה עד שזהובות

להגשה: מגישים את הסופגניות חמות עם קרם פרש בשקע שבמרכזן, וקונפיטורת דובדבנים חמצמצה מעל



 

דרג: