סופגניה + תפוח אדמה

סופגניה +תפוח אדמה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סופגניה + תפוח אדמה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 30 מנות קטנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת של פעם
  • 1 גיל
  • 1 תפוח אדמה מבושל עם הקליפה
  • 1 כפית מלח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 חבילות שמרים + משפר אפיה
  • כוס מים פשרים
  • 100 גרם חמאה
  • אבקת סוכר
  • שמנת מתוקה
  • פודינג וניל או שוקולד

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים בלי המלח
2. ממתינים כדקה ומוסיפים את המלח
3. לשים 10 דקות במיקסר עם וו
4.משאירים את הבצק לנוח במיקסר 20 דקות
5. מפעילים שוב את המיקסר לסיבוב אחד בלבד
6. מחכים עוד 20 דקות והבצק מוכן לעבודה
7. מחלקים ומגלגלים על תבנית משומנת את כדורי הבצק 
8. מטגנים בשמן חם 170 מעלות
9. מחכים שהסופגניות יתקררו וממלאים אותן 

דרג: