סברינת קקאו

סברינת קקאו

מאת: טל יצחקי

דרג:
סברינת קקאו
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • סברינת קקאו :
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 אשל
  • כוס קמח
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1 אבקת אפייה
  • לסירופ :
  • 3 כוסות מים
  • כוס וחצי סוכר
  • חצי בקבוקון תמצית בטעם רום
  • לקצפת :
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • דובדבנים מסוכרים לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה :
=========
1. טורפים ביצים , סוכר ואשל.
2. מוסיפים קמח קקאו ואבקת אפייה וטורפים רק עד שאין גושים.
3. מרססים בתרסיס שמן תבנית מאפינס ואופים ב-180 מעלות עד להזהבה.
4. מצננים ומיישרים את החלק העליון בעזרת סכין משוננת.

5. מכינים את הסירופ:
מרתיחים מים וסוכר עד שהסוכר נמס.
6. מסירים מהגז ומוסיפים רום.
7. טובלים כל סברינה בסירופ מ-2 הצדדים.
8. מסדרים במגש ויוצקים את יתרת הסירופ.
9. גם אם נראה שזה הרבה סירופ אל דאגה, הסברינות ישתו הכל ויתנפחו.
10. לאחר צינון מכינים קרם מהקצפת כל החומרים.
11. מורחים בעזרת שק זילוף ומקשטים בדובדבן.
דרג: