סברינה

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים - טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד - העיקר שיהיה מתוק!

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סברינה
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: תבנית אפיה משומנת "26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים (מופרדות לחלבונים וחלמונים)
  • 6 כפות סוכר
  • 6 כפות פרורי לחם (ניתן להחליף עם קמח מצה)
  • לרוטב
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס יין
  • 1 בקבוקון רום
  • לציפוי
  • 2 מכלי שמנת עמידה לקצפת %38 מסדרת השף הלבן
  • 2-3 כפות סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מקציפים החלבונים עם הסוכר ומוסיפים בעדינות את החלמונים ופרורי הלחם. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 20-25 דק’.
2. מחממים בסיר קטן את כל חומר הרוטב עד שהסוכר נמס.
3. כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה יוצקים בעדינות את הרוטב החם.
4. לאחר שהעוגה התקררה מקציפים את השמנת + הסוכר לקצפת יציבה ומורחים על העוגה.
* מומלץ להכין את העוגה יום לפני ההגשה.

דרג: