סביצ'ה דניס ורימונים

מנה קלסית טעימה ומושקעת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סביצ'ה דניס ורימונים
עד 20 דקות \ שף מקצוען - קשה

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חופן של כוסברה
  • 8 עלי בזיליקום
  • 1 כפית שטוחה פלפל ירוק חריף, קצוץ
  • 1 כף ערק (או משקה אניס אחר)
  • 3 עגבניות בשלות ואדומות
  • 250 גרם פילה דניס, נקי מעור ועצמות
  • 1/2 בצל סגול
  • 1 לימון עסיסי
  • 1 מנגו בשל
  • 1 כוס גרגירי רימון
  • 1/2 כוס סלרי אמריקאי, חתוך לקוביות קטנות מאוד
  • שמן זית
  • מלח גס

אופן הכנה:

הכנה
1. חוצים את העגבניות, מוציאים בעזרת כפית את מירב הגרעינים והמיץ, חותכים לקוביות קטנות ומעבירים לקערת ערבוב רחבה.
2. קוצצים את הכוסברה וחותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקיקות ומאורכות -מוסיפים לקערת הערבוב.
3. קולפים את המנגו עם סכין, מרחיקים את הגלעין וחותכים לקוביות בינוניות.
4. חותכים את פילה הדניס לקוביות ומעבירים אל מעל העגבניות.
5. קוצצים את הבצל דק ומוסיפים לקערה, מוסיפים את הסלרי וגרגירי הרימון.
6. סוחטים את הלימון מעל ומתבלים ב-2 קורט מלח , כף ערק, פלפל חריף ומערבבים היטב.
7. מכסים ומעבירים למקרר למשך 20 דקות.
8. מוציאים מן המקרר, מערבבים, מחזירים למקרר לעוד 5 דקות, מערבבים שוב ומגישים מיד בעוד הסביצ'ה קר.
הערה: ניתן להגיש את הסביצ'ה בתוך עגבניה מרוקנת, כפי שמופיע בתמונה.

דרג: