סביצ'ה סלמון

סביצ'ה סלמון משובח וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סביצ'ה סלמון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 סלק טרי קלוף
  • 1 קולורבי קלוף
  • 2 יחידות שורש סלרי אמריקאי
  • 200 גרם סלמון נקי מעצם שומן ועור
  • זר בינוני של ענפי כוסברה
  • 1 לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1. חותכים לקוביות קטנות את הסלק, הבצל הסגול, הקולרבי ושורש הסלרי האמריקאי.
2. חותכים את הסלמון לקוביות בינוניות.
3. קוצצים את הכוסברה דק.
4. מעבירים לקערה את הירקות והדג ומתבלים במיץ מלימון טרי, מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס.
5. מערבבים ומשרים ל - 20 דקות.
6. מערבבים שוב ומגישים בכוסות מרטיני רחבות.
דרג: