נתחי פילה מוקפץ בקוקוס וטריאקי

ירקות טריים עם נתחי פילה מוקפץ בקוקוס וטריאקי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נתחי פילה מוקפץ בקוקוס וטריאקי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם פילה בקר מיושן
  • 1/2 צנון קטן
  • 3 עלי כרוב לבן
  • 5 עלי חסה
  • 6 עגבניות שרי
  • 1 גזר בינוני
  • 1 פלפל אדום קטן
  • 1 פלפל צהוב קטן
  • 1/2 בצל קטן
  • 1/4 קולרבי
  • 1 מקל סלרי
  • 8 פטריות שמפיניון קטנות
  • שמן זית
  • 1 כף קוקוס לבן
  • מיץ מ-1/4 לימון
  • מלח גס
  • 1/3 פלפל חריף קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1/3 כוס מים
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את כל הירקות חותכים לגודל בינוני, למעט הפטריות והפלפל החריף, מעבירים את הירקות לקערת ההגשה.
2. מתבלים את הירקות במעט שמן זית, קורט מלח ומיץ מ-1/4 לימון ומערבבים קלות.
3. את פילה הבקר חותכים לרצועות עדינות.
4. מחממים מחבת עמוק עם 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הפטריות ואת רצועות הבקר.
5. מערבבים ומתבלים עם 2 קורט מלח גס, הפלפל הירוק החריף ושיני השום.
6. צולים למשך 2 דקות נוספות ומוסיפים כף טריאקי, כף בלסמי, 1/3 כוס מים, כף קוקוס לבן ומערבבים במשך שתי דקות נוספות מעל חום בינוני תוך בישול לצמצום הרוטב ובישול הבשר - יש לשים לב לא לייבש את הבשר.
7. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה מעל הבשר, מערבבים קלות, יוצקים את כל הבשר עם הפטריות מעל הירקות ומגישים חם אל השולחן .
דרג: